• Informácia ZPV pre žiakov a rodičov 4. - 5. ročníka

          • Milí rodičia. Dostali ste do schránky edupage informáciu ohľadom základného plaveckého výcviku. Prosím prečítajte si to a potvrďte do dátumu, čo je v prihláške informovaného súhlasu. Ďakujeme. Ďalšie náležitosti a informácie dostanete v deň nástupu do školy. Prajeme Vám pekný deň.

            NÁZOV / TYP ŠKOLSKEJ AKCIE: Základný plavecký výcvik
            MIESTO AKCIE: Mestské kúpalisko Strážske
            DÁTUM AKCIE: 
            OD: 4. 9. 2024
            DO: 11. 9. 2024
            (PREDPOKLADANÉ) FINANČNÉ NÁKLADY: 10 eur na celý ZPV

            PROGRAM:
            Z dôvodu uzatvorenia plavárne v Humennom a z dôvodu vysokých teplôt v tomto období sa vedenie školy rozhodlo vykonať základný plavecký výcvik na mestskom kúpalisku Strážske. ZPV je povinný pre žiakov  4.- 5. ročníka ZŠ. Žiaci, ktorí sa nemôžu zúčastniť ZPV zo zdravotných dôvodov,  musia priniesť potvrdenie od svojho detského ošetrujúceho lekára. Toto potvrdenie treba odovzdať triednemu učiteľovi do  3. 9. 2024. Potvrdenia o zdravotnej spôsobilosti zúčastniť sa ZPV budú vybavené centrálne vedením školy u detských lekárov  v Strážskom.(MUDr. Milana Štefanková, MUDr. Kristína Žáková). Kto má lekára v inom meste musí si toto potvrdenie vybaviť osobne a doručiť ho tak isto do 3. 9. 2024 triednemu učiteľovi alebo na sekretariát školy.

            PEDAGOGICKÝ DOZOR A VEDÚCI ZPV: Mgr. Peter Műller

            UPOZORNENIE => Žiak je povinný dodržiavať školský poriadok, riadiť sa pokynmi pedagogického dozoru a dodržiavať zásady bezpečného správania. Náklady spojené s touto akciou hradí žiakovi jeho zákonný zástupca. Žiaci budú pred jej uskutočnením poučení o bezpečnosti a ochrane zdravia.

            Prihlásením zákonný zástupca žiaka ZÁVÄZNE PRIHLASUJE a VYHLASUJE , že bol poučený o dôsledkoch súhlasu s účasťou syna/dcéry na školskej akcii "Základný plavecký výcvik pre 4. - 5. ročník" v uvedenom termíne.

      • Kontakty

        • Základná škola Mierová 1 Strážske
        • 056/6477203
        • Mierová 1, 072 22 Strážske
          Strážske
          Slovakia
        • 35542250
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje